Avís Legal

Informació general

El lloc web www.petitplan.cat és propietat de l’empresa BASSEGODA, S.C.C.L. amb CIF F-17032871 i domicili fiscal a Joaquim Vayreda, 23 – 17800 OLOT

També pot posar-se en contacte amb BASSEGODA, S.C.C.L.. a través de l’e-mail: petit_plan@grn.es

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de BASSEGODA, S.C.C.L. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts.

Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de BASSEGODA, S.C.C.L.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de BASSEGODA, S.C.C.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a BASSEGODA, S.C.C.L. Joaquim Vayreda, 23 – 17800 OLOT

Limitacions o exclusions de responsabilitat

BASSEGODA, S.C.C.L. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

BASSEGODA, S.C.C.L. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.