Harry Potter

Durant aquest 3r trimestre els alumnes de 2n ESO hem estat fent un projecte literari sobre el llibre: “Harry Potter i la pedra filosofal”. Abans de començar a llegir-lo, ens vam distribuir en les quatre cases de Hogwarts (l’escola de màgia), i vam fer les bufandes correspondents a la casa que ens havia tocat. 

Cada setmana llegíem  uns quants capítols del llibre, i els dilluns feiem un “kahoot” i una síntesi/resum sobre els capítols que havíem llegit. Qui guanyava el “kahoot” sumava 1 punt a la classificació de la seva casa. 

Per tancar el projecte vam organitzar un torneig de “quidditch muggle”. Els guanyadors van sumar 5 punts. 

Per últim un truc de màgia (un experiment) i una sessió de cinema ha tancat el projecte.

Durant tot el projecte ens ho hem passat molt bé i ens agradaria repetir-lo.

Periodistes de 2n d’ESO

FOTOS