Visita als avis i àvies a la residència Montsacopa

El dia 2 de desembre del 2022, els Llops i llobes vam anar a visitar als avis i àvies de la residència Montsacopa.

Quan vam arribar ens vam dividir en 3 grups, a cada sala hi havia 8 persones. Després ens vam poder presentar, cadascú tenía un avi o àvia diferent. Més tard ens van ensenyar un joc de taula que ens havien preparat sobre l’Alzheimer. Si queies a una casella on hi havia carta n’agafaves una, el que et digués la carta ho havies de fer: cantar una cançó…

L’equip que va començar la partida va ser el de l’avi més gran i altres els que vàrem treure el nombre més gran en els daus.

Aquesta vegada, tots els llops i llobes ens vam posar la mascareta, ja que a les residències encara hi ha activat el protocol, covid. A una de les sales, una àvia ens va citar una poesia que parlava del fred i de l’escalf que els transmetíem els/les alumnes de 6è. Va ser un moment molt bonic i que recordarem.

En Jofre ens va informar que el segon trimestre hi tornaríem a anar, però aquesta vegada el joc el prepararem nosaltres. El tercer trimestre vindran a l’escola. Esperem que tot vagi bé hi puguem compartir més estones amb els mateixos avis i àvies.

 

FOTOS