1rESO- ACAMPADA

Els dies 10 i 11 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO vam anar d’acampada de convivència al càmping La Soleia d’Oix.

Les setmanes anteriors vam estar preparant amb qui dormiríem, els àpats i el material que necessitaríem.

El dilluns 10 ens vam reunir tots a l’escola amb el material que havíem acordat que portaríem, vam carregar-ho tot a l’autobús i vam marxar. Un cop allà vam anar cap al càmping i vam esmorzar, després vam muntar les tendes i ho vam ordenar tot. Vam anar al poble d’Oix i allà vam fer una gimcana que ens havien preparat per fer gana. Desprès de dinar vam fer una dinàmica per poder-nos conèixer millor. Vam preparar-nos el sopar, cada grup amb el seu fogonet i els seus ingredients. Després de sopar, vam fer jocs i vam explicar històries de por. Tots ben espantats, vam anar cap a la tenda i a dormir!

L’endemà vam esmorzar el que cada grup havia pensat, ens vam posar roba d’esport i vam anar a fer una caminada. Quan vam arribar, vam cuinar el dinar i vam començar a recollir tot el campament.

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre a muntar tendes, planificar àpats i cuinar. Una bona aventura!

FOTOS