Festa Final de curs

Avui tota l’Escola hem celebrat el final de curs!

Hem començat acomiadant als alumnes de 4t d’ESO. Totes les classes els hi hem dit adeu tot desitjant-los molta sort en aquesta nova etapa. Tot seguit cada classe, de bolets fins a 6è, ens han ensenyat la dansa que han estat preparant. Tots han ballat molt bé i  ha estat una estona ben animada. Avui, que ha estat un dia especial, hem esmorzat tots plegats al pati uns croissants boníssims. A partir d’aquí cada etapa ha continuat amb les seves activitats.

L’Etapa de Llavors i Arrels, hem dedicat la tarda a fer una macedònia de fruites ben fresques per refrescar-nos una mica.

FOTOS

DANSA BOLETS

DANSA GRANOTES

DANSA ROSELLES

DANSA ERIÇONS

DANSA PANTERES

A l’Etapa de Tronc, els de 6è han preparat una fira amb diferents activitats per a la resta d’etapa. Ha sigut ben divertit!

FOTOS

DANSA ÀLIGUES

DANSA GUEPARDS

DANSA  LLOPS

DANSA CAVALLS

L’Etapa de Capçada i Fruits, un cop hem fet el lliurament dels birrets i l’orla als alumnes de 4t i hem vist les danses, cada classe ha tingut una estona per jugar, acomiadar-se… i també per reviure els records dels moments viscuts durant el curs.

FOTOS

Tota l’Escola us desitgem que passeu un bon estiu!