SORTIDA AL PUIG RODÓ

El dia 24 de març de 2022, la classe dels cavalls, vam fer una sortida al Puig Rodó. Al matí havíem de ser a l’escola a les 8h juntament amb les bicicletes. A les 8:30 vàrem emprendre el camí fins arribar a Les Preses, on una empresa ens van guardar les bicicletes. A continuació, vam començar la nostra caminada. Al cap d’una estona, vàrem parar per observar, investigar i fotografiar la flora d’aquell lloc. També vam esmorzar i descansar. Seguidament tot caminant, vam veure el cràter del Volcà Racó, un cràter extens amb molta vegetació. A continuació, vam seguir pujant fins arribar a l’àrea de Xenacs. Un cop arribats allà, vam esmorzar contemplant les magnífiques vistes de la ciutat d’Olot i més tard, vam enfilar camí fins al Puig Rodó. Allà vam analitzar el paisatge d’Olot i vam fer uns exercicis de situació d’alguns volcans del PNZVG (Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa), serralades i muntanyes que podíem veure. A més, vàrem fer una activitat que consistia en ubicar amb una brúixola totes les muntanyes que miràvem. Quan aquesta activitat va finalitzar, vàrem iniciar el camí de tornada fins a l’àrea de Xenacs, on allà dinàrem. Quan vam acabar vam tenir una petita estona de joc lliure abans d’emprendre el camí de tornada cap a la fàbrica on ens guardaven les bicicletes.

I finalment amb elles vam tornar cap a Olot.

FOTOS