“SOMIEM?” ADRIÀ HOMS

El passat dijous 17 de febrer vàrem tenir l’oportunitat de conèixer a l’Adrià Homs, mestre i tutor de primària de l’escola de Santa Pau.

Ens va venir a presentar el seu primer llibre: Somiem.

Primerament, ens va explicar que en un moment de la seva vida va decidir fer una volta al món i preguntar a nens i nenes de diferents països quins eren els seus somnis o desitjos.

Ell durant tot aquest gran viatge de la vida ha anat a 25 països diferents i, amb el llibre i a través de la seva experiència viatjant, ens ha intentat transmetre la situació política, cultural i econòmica que es viu a les regions on ha estat.

Ens va comentar que ha viatjat de la forma més simple i econòmica possible. L’Adrià va començar des del seu poble, Santa Pau, i fent autoestop va arribar a diferents països i continents com ara Àfrica, Amèrica del Sud, Índia, Alemanya, Àustria, Tailandia, Vietnam, Mèxic, Guatemala, Nicaragua, Colombia, Panamà, Surinam, Argentina, Xile, Països Baixos i Uruguai.

Ell amb tots els desitjos que va recollir dels nens i nenes del món va escriure un llibre titulat “Somiem?” 

Moltes gràcies per deixar-nos formar part del teu petit gran viatge Adrià.

FOTOS