Sant Jordi – Llavors, Arrels i Tronc

Com és tradició a la nostra Escola, hem celebrat Sant Jordi. El drac, la rosa i el llibre van ser els grans protagonistes de la diada d’ahir.

L’Etapa de Llavors i Arrels, vam iniciar la setmana dibuixant i retallant uns xais de la Pilarin Bayes (ja que ens visitarà el 4 de maig). Durant tota la setmana hem decorat i emplenat els xais amb material reciclat. 

Durant el matí de divendres els Bolets, les Granotes, les Roselles, els Eriçons i les Panteres vam assistir a a una representació molt divertida de titelles sobre la llegenda de Sant Jordi.

A la tarda els Bolets, les Granotes i les Roselles vam pintar un castell de Sant Jordi i un cop acabat el vam posar a la pista verda on els alumnes d’ESO havien preparat unes parades amb motiu d’aquesta diada.

Els Eriçons i les Panteres vam dedicar la tarda a realitzar manualitats relacionades amb el Sant Jordi.

FOTOS LLAVORS I ARRELS

Durant el matí l’Etapa Tronc vam dibuixar i il·lustrar diverses cares dels personatges de la Pilarin Bayes. Un cop acabades les vam retallar i penjar per totes les finestres de l’escola, perquè ens agradaria que durant la seva visita, ella es pugui sentir com a casa.

A la tarda vam treballar el “bookface” (art de barrejar-se amb la portada d’un llibre). El procés va ser molt laboriós i el resultat va ser increïble.

FOTOS TRONC