FINAL DE TRIMESTRE

Durant la setmana passada l’Etapa de Llavors i Arrels vam fer activitats relacionades amb la Pasqua.

Ens va visitar la cuinera “Pega”i entre tots, els BOLETS, les GRANOTES i les ROSELLES ens vam fer una mona per menjar!! Mmmm… de plàtan i galeta integral! Les plomes de colors van ser l’alegria de cada mona.

El divendres vam començar el dia emocionats i nerviosos per anar d’excursió als Prats de Joanetes. Un cop a Joanetes vam jugar amb els companys i vam gaudir de la natura. Després, els mestres ens van proposat un repte molt llaminer, buscar un ou de Pasqua! Tot buscant…buscant… cada grup el va trobar, i de postres ens el vam menjar!

Vam compartir un dia molt bonic envoltat de somriures, jocs, cabanyes, flors de primavera i un entorn preciós!

Ens ho vam passar molt bé, i quan vam arribar a l’escola vam menjar la coca, que cicle mitjà havia preparat el dia abans!

L’Etapa de Llavors i Arrels us desitgem una Bona Setmana Santa! 

FOTOS BOLETS / GRANOTES / ROSELLES

FOTOS CICLE INICIAL