3rESO-XERRADA JOAN CAÑADA

L’advocat Joan Cañada ens va venir a fer una xerrada per explicar-nos una mica més de la seva feina. Sobretot la va centrar a l’explicació de com fer un bon al·legat; què és, les característiques, les parts i la informació que es necessita per fer-lo. Al final de la classe ens va posar un exemple real d’un cas que anteriorment l’hi havia tocat defensar. Primer de tot ens el va explicar, per posar-nos en context, i després seguint amb el mateix cas vam fer una petita activitat. En aquesta la classe es va dividir en dos, cada grup va haver de pensar un lema per defensar la persona que seria el seu client i així veure cada lema i parlar de com es podria millorar.

Aquesta xerrada ens servirà molt per poder seguir amb el nostre projecte “Esos Barrocos” on hem de preparar una defensa de Gòngora o Quevedo, i perquè en la part en què haurem de fer el judici seguir els bons consells d’en Joan Cañada, per escriure un bon al·legat.

FOTOS