FESTA DE NADAL

AMIPA

El diumenge vam “cagar” el tió de l’Amipa a l’Escola i us passem les fotografies de l’activitat on veureu els vostres fills i filles recollint els regals de l’Amipa. La comissió de festes de l’Amipa ha estat treballant des de fa setmanes, juntament amb l’Escola, per mantenir la màgia del Nadal . Les dues parts estem convençudes que els nens i nenes ho han gaudit al màxim!

TIÓ AMIPA

Aquest any, els alumnes de quart d’ESO no han pogut fer les tradicionals paradetes de Nadal. Per aquest motiu, han preparat uns detalls que han donat a la resta d’alumnes. D’aquesta manera us hem volgut sorprendre i felicitar-vos d’una forma diferent. Esperem que us agradi!

FOTOS DETALL ALUMNES D’ESO

ESCOLA

Avui  ha estat un dia especial, ple d’il·lusió i tendresa. Perquè tot anés rodat, uns quants cursos ja s’hi van començar a posar la setmana passada amb alguns dels preparatius.

Etapa de Llavors i Arrels

Els més menuts, la setmana passada, vam alimentar i cuidar el Tió que va arribar enfredolit i mort de gana.

Aquesta setmana hem jugat amb els jocs i el material del Tió. Que bé ens ho hem passat jugant i investigant!

Al matí, amb molta il·lusió, tota l’etapa ens hem preparat per la Cantada de Nadal.

A la tarda, Bolets, Granotes i Roselles hem gaudit de la representació de la Tiona i hem cagat el Tió. Ens ha cagat unes xocolatines boníssimes! Som uns llaminers!

Els Eriçons hem jugat amb els jocs i el material que ens va portar el Tió i les Panteres hem fet una manualitat de Nadal.

FOTOS JOCS TIÓ

FOTOS CANTADA

Etapa de tronc

Les Àligues, els Guepards,  els Llops i els Cavalls també hem començat el dia preparant-nos per la Cantada de Nadal. Ens hem posat els complements realitzats i hem gaudit de la Cantada.

A la tarda tota l’Etapa ens hem divertit pelant i tallant les diferents fruites per poder fer un plat ben creatiu i original. Quins artistes! Hem preparat un berenar saludable divertit i deliciós!

FOTOS BERENAR SALUDABLE

FOTOS CANTADA

Etapa de capçada i fruits

Avui hem anat enfeinats tot el dia, hem començat amb un taller per classes i un cop realitzada la manualitat  l’ hem portada als avis de les Residències d’avis de Sant Jaume i Montsacopa . Tot seguit tots plegats hem anat fins al parc de Les Mores per gaudir de la representació de l’obra de teatre feta pels alumnes de 1r “El árbol de Julia” . Per acabar el dia i  com és tradició, ho hem fet amb una quina que ens han preparat els alumnes de 4t.

FOTOS TEATRE 1r

FOTOS ESO  

Desitgem que tingueu unes Bones Festes i un Feliç 2022!

Escola i AMIPA