2n d'ESO- PROJECTE: SOM MEDIEVALS?

Els alumnes de 2n d’ESO hem fet la cloenda del projecte Som medievals? Hem començat a primera hora del matí amb els treballs del Canigó i amb els poemes que hem escrit com a trobadors i trobairitz. Tot seguit hem preparat l’esmorzar medieval amb pa de diferents tipus de cereals, formatges d’ovella i cabra, melmelada, confitura…tot boníssim! Hem continuat les activitats i  ens hem vestit del personatge que més tard havíem de representar: nobles, pagesos, clero… Ben vestits hem muntat la portalada de Ripoll que hem estat realitzant a dibuix i l’hem explicada, hem tingut molta feina en la seva realització però el resultat ha sigut preciós. Per acabar ho hem fet amb la representació de teatre, que hem preparat a història per treballar la societat medieval.

FOTOS