LLUÈRNIA

Ja fa dies que el festival Lluèrnia ha començat a mostrar les creacions de diferents artistes en els diferents espais urbans i naturals de la ciutat.

Avui és  el torn de mostrar les creacions escolars que homenatgen als professors de la Bauhaus, dones i homes, autèntics visionaris, somiadors i utòpics, que van obrir la porta a la pedagogia de la creació lliure i l’art aplicat.

Nosaltres, el dia de Sant Lluc i aprofitant que és el patró dels artistes, vam iniciar la recreació de les obres de Mondrian, Paul Klee i Kandinsky.

L’Etapa de Llavors i Arrels ens vam inspirar amb Mondrian. Després de veure unes quantes obres i les característiques del seus quadres ens vam adonar que els colors que utilitzava són el groc, el vermell, el negre, el blau i el blanc. A continuació vam fer d’artistes tot creant els nostres quadres amb paper de seda i els vam penjar a les finestres de sobre el cobert.

FOTOS

L’Etapa Tronc ens vam inspirar amb Paul Klee i més concretament amb la seva obra Castell i Sol. Primer de tot vam observar i comentar unes quantes obres de Klee. Tot seguit ens vam organitzar amb grups i vam calcular les mides de les formes per poder plasmar l’obra tot utilitzant paper de seda de diferents colors. Entre tots els cursos hem aconseguit crear un quadre conjunt.

FOTOS

L’Etapa Capçada i Fruits vam treballar Kandinsky. Cada classe ha treballat una composició  i el resultat ha estat la recreació d’un original i una creació pròpia utilitzant els mateixos elements. El nostre treball està exposat a les finestres de l’ascensor i la torreta.

FOTOS

Podreu gaudir de les nostres creacions a partir d’avui dimecres 11 i fins el dissabte 27 de les 18.00 a les 21.00 hores.

Esperem que us agradi!!