FESTA DE NADAL

AMIPA

Avui hem “cagat” el tió de l’Amipa a l’Escola i us passem els vídeos i les fotografies de l’activitat on veureu els vostres fills i filles recollint els regals finançats per l’Amipa. La comissió de festes de l’Amipa ha estat treballant des de fa setmanes, juntament amb l’Escola, per mantenir la màgia del Nadal en aquest últim dia de curs malgrat les circumstàncies actuals. Les dues parts estem convençudes que els nens i nenes ho han gaudit al màxim!

VÍDEOS TIÓ:

Bolets   Granotes    Roselles   Oms   Llimoners   Xiprers   Alzines   Bedolls   Roures

Nogueres    Caquis   Til·lers   Cigonyes   Dofins  Abelles   Conills

Aquest any, els alumnes de quart d’ESO no han pogut fer les tradicionals paradetes de Nadal. Per aquest motiu, han preparat uns detalls que han donat a la resta d’alumnes i que trobareu a les seves motxilles. D’aquesta manera us hem volgut sorprendre i felicitar-vos d’una forma diferent. Esperem que us agradi!

FOTOS PARADETES

ESCOLA

Avui  ha estat un dia especial, ple d’il·lusió i tendresa. Perquè tot anés rodat, uns quants cursos ja s’hi van començar a posar la setmana passada amb alguns dels preparatius.

Etapa de Llavors i Arrels

Els més menuts, la setmana passada, van alimentar i cuidar el Tió que va arribar enfredolit i mort de gana.

Els Bolets, les Granotes, les Roselles, els Oms, els Llimoners i els Xiprers hem començat el matí fent activitats de Nadal i esperant amb il·lusió el moment d’anar a cagar el Tió. Quina sorpresa quan hem cagat el Tió i ens ha portat carretons, jocs, contes, llibres, llaminadures… Ja sap que som uns juganers i uns llaminers!

Hem acabat el matí escoltant i cantant la Cantada de Nadal de la nostra etapa i l’etapa de Tronc. Quines Nadales més boniques!

A la tarda hem jugat amb els jocs i el material que ens ha portat el Tió.

Quin dia tant especial que hem compartit tots junts!

FOTOS

VÍDEO CANTADA NADAL

Etapa de tronc

Les Alzines, els Bedolls i els Roures hem encetat el dia preparant un bon esmorzar saludable! Ens hem divertit pelant i tallant les diferents fruites per poder fer un plat ben creatiu i original. Quins artistes! Després d’omplir-nos la panxa per tenir energia, hem fet cagar el Tió. Quina sorpresa!! Llibres i jocs de taula nous per la classe!

Els Caquis, els Til·lers i les Nogueres ens hem tret de sobre la mandra matinera  fent cagar el Tió.  Que bé! Nous llibres per llegir i un Lego Mindstorm EV3! Els alumnes de 4t d’ESO ens han obsequiat amb un regal.

Sense entretenir-nos hem enfilat cap el Triai i després de passar diferents proves i enigmes hem descobert la clau del candau per poder recuperar les llaminadures del Tió.

A la tarda, els Bedolls, les Alzines i els Roures hem jugat als jocs que ens ha portat el Tió i hem acabat la tarda mirat la Cantada, aquest any una mica diferent. Els Til·lers, les Nogueres i els Caquis hem preparat un berenar divertit i  saludable que ens hem menjat tot gaudint de la Cantada.

FOTOS

VÍDEO CANTADA DE NADAL ETAPA TRONC

Etapa de capçada i fruits

La setmana passada, els alumnes de 4t d’ESO van començar a realitzar les diferents manualitats per poder regalar a tots els alumnes  des de Bolets fins a 6è i a tot el personal de l’Escola. Van treballar molt i amb moltes ganes per tenir-ho tot a punt: els calendaris, les estrelles, les receptes, els elements decoratius…

FOTOS

Avui hem començat realitzant una manualitat que ens han explicat, via telemàtica, els alumnes de 4t d’ESO i que la resta de cursos d’ESO hem pogut fer cadascú a la nostra classe. Hem tingut la il·lusió d’anar a fer cagar el Tió i finalment, com cada any, hi ha hagut la Quina. Això sí, aquest any ha hagut de ser online, però ens  ho hem passat igual de bé!!

FOTOS

Desitgem que tingueu unes Bones Festes i un Feliç 2021!

Escola i AMIPA