CELEBREM LA CASTANYADA

Avui dijous 29 d’octubre hem celebrat la Castanyada. Aquest any ha estat una festa diferent però la il·lusió i l’entusiasme ens han acompanyat tot el dia!

Etapa d’Arrels i Llavors.

Per anar preparant la Castanyada, en Pepet de Can Gelada  va visitar els més menuts de l’Escola. Els va portar pa i botifarra per berenar.

L’Etapa de Llavors i Arrels hem començat la diada preparant una macedònia de tardor amb les magranes i els raïms que ens ha portat la Marieta Castanyera. Ens ha quedat boníssima!

A la tarda ha vingut la Marieta i hem cantat cançons de la Castanyada. Hem berenat tots junts gaudint de les castanyes i dels panellets.

FOTOS

L’ Etapa Tronc hem celebrat la Castanyada fora de l’Escola. A la tarda…

Les Alzines, els Roures i els Bedolls hem anat a les Fonts de Sant Roc on hem jugat i ens hem omplert la panxa amb castanyes i panellets.

FOTOS

Els Caquis, els Til·lers i les Nogueres teníem previst anar al Triai a fer un “scape room” però un imprevist ens ha fet canviar els plans. Hem fet una caminada fins a la falda de la Muntanya Pelada on hem menjat les castanyes i els panellets. Hem guardat l’ “scape room” per una altra ocasió.

FOTOS

L’ Etapa Capçada i Fruits.

Els alumnes de 2n d’ESO, molt ben guarnits, han torrat les castanyes per a tota l’Escola.

La resta de cursos de secundària han fet una sortida a diferents espais. 1r ha anat a les pistes d’atletisme, 3r a Bosc de Tosca i 4t al pavelló. Ha sigut un dia diferent i ben divertit!

FOTOS

L’olor de les castanyes ens ha acompanyat durant tot el dia. Petits i grans hem gaudit d’aquesta tradicional festa.