2n d’ESO- Sortida a Queralbs. Maria Mercè Roca

Els Dofins vam anar a Queralbs a fer la ruta literària que els companys de 4t d’ESO, quan feien 2n, van deixar preparada per sempre més. Una ruta literària que vam fer repartits en  grups de 5 o 6 persones i amb un temps determinat. L’objectiu era trobar i escanejar codis QR que estaven situats en diferents llocs del poble de Queralbs, relacionats amb la novel·la.

L’ajuntament de Queralbs ens va deixar la Sala de Núria, amb unes vistes precioses del poble, on vam fer una activitat relacionada amb el llibre: Com un miratge.

FOTOS

 

La Maria Mercè Roca va venir a l’escola el dia 3 de Desembre a parlar amb nosaltres sobre el seu llibre “Com un miratge”,  i ens va respondre algunes preguntes com per exemple perquè amb tot el llibre no diu el nom del nen. Ella ens va respondre amb molt de gust i també va participar amb nosaltres en un debat sobre el llibre.

Ha estat una oportunitat molt bonica i una sortida molt celebrada, per conèixer una obra, un poble, i una autora.

FOTOS

 

https://drive.google.com/file/d/1XSmVMeBjAm1_DxxWK9KWEo9APiUjVA0s/view