Què és l’AMIPA

L’AMIPA és l’Associació de Mares i Pares de l’escola que s’ocupa que hi hagi un diàleg permanent entre les famílies i els mestres, canalitzant les iniciatives i suggeriments de les famílies i facilitant que a l’escola es puguin desenvolupar activitats culturals, esportives i socials a banda de les estrictament lectives i escolars.

L’associació es nodreix de l’aportació econòmica anual de les famílies i de la dedicació voluntària dels seus membres habituals i els col·laboradors puntuals.

Les famílies som una part important de l’escola. Tenir veu en tot el que passa a l’escola i representar el nostre pensament és imprescindible per millorar l’educació dels nostres fills i filles.

Tasques de l’AMIPA

Festes anuals

Organitzem les tres festes anuals per als nens i nenes de l’escola i les seves famílies de “La Castanyada”, “La Festa de Nadal” i la “Festa de Final de Curs”.

Esports

Col·laborem amb l’Associació Esportiva de l’escola en la gestió de les activitats extraescolars que s’organitzen.

Club de lectura

Participem en la organització del club de lectura i de xerrades relacionades amb l’educació per a mares i pares.

Album fotogràfic

Elaborem l’àlbum fotogràfic anual amb les fotos de tots els cursos que també repartim a les famílies.

Revista ” De llavor a plançó”

Elaborem, conjuntament amb l’escola, la revista anual “De llavor a plançó” que repartim a les famílies per Sant Jordi i que recull exemples de la feina que fan els diferents cursos de l’escola a més d’altres continguts relacionats amb l’escola i l’educació.

Aportació econòmica

Aportem a l’escola una quantitat econòmica anual dedicada a millores i a material pel centre.

Contacte amb els mestres

Parlem amb les mestres dels temes i inquietuds que les famílies ens transmeten.

Back to Top